RETNINGSLINJER FOR RETUR​

Du kan returnere bestillingen innen 14 dager etter at du har mottatt varen, forutsatt at varen er i sin opprinnelige tilstand med alle etiketter og innpakning intakt. 

På returer i godkjent tilstand krediteres kjøpssummen minus 20% i returgebyr. Fraktkostnader på returer dekkes ikke av Vinnford AS. Du vil motta tilbakebetalingen via samme betalingsmetode som ble brukt for å gjøre kjøpet. Det kan ta opp til 14 - 28 dager fra den dagen vi mottar din returnerte vare til du mottar tilbakebetalingen.

Vinnford AS forbeholder seg retten til å kreditere en høyere prosentsats av originalpris om forpakning eller produkt må repareres/erstattes eller på noe annet vis ikke anses å være i god stand.

Vi forbeholder oss retten til å nekte enhver returvare som ikke passerer vår kvalitetskontroll.

  • Returer skal være pakket i original emballasje, og emballasjen skal være i god stand.
  • Returnerte produkter skal være ubrukt/umontert. 
  • Spesialbestilte produkter eller produkter som har utgått av sortimentet kan ikke returneres. 

For å sikre at en full refusjon gis for defekte varer, vennligst send oss en epost på returns@elvv.no med bilder av skaden på varen før den sendes i retur.

Vinnford A/S er ikke ansvarlig for returer som sendes med en annen transport leverandør enn den som tilbys av oss. Hvis du velger å bruke en annen leverandør er du ansvarlig for varen og dets innhold til den ankommer vårt lager. Hvis du sender returvaren tilbake med en annen transportleverandør, vennligst gi beskjed til vår kundeservice på forhånd på info@vinnford.no Sørg for å inkludere korrekt informasjon om hvilken bestilling du returnerer, og hvilke varer som er inkludert i forsendelsen.

SLIK RETURNERER DU PRODUKTER 

  1. Plasser varen i originalemballasjen.
  2. Fyll ut returskjemaet og inkluder det i forsendelsen. (Vennligst kontakt oss på returns@elvv.no og vi vil gi deg et skjema)
  3. Fest returetiketten / skjema på toppen av forsendelsen.
  4. Send varen via vår anbefalte transportleverandør.
  5. Forsikre deg om at du får en kvittering med et sporingsnummer. Ta godt vare på denne ettersom dette er ditt bevis på at varen er sendt.

RETURADRESSE FOR SENDING AV RETURVARER:

Vinnford c / o Nettvarehotellet AS

Lundebyveien 5

1878 Hærland

BYTTING

Vennligst legg inn en ny ordre dersom du ønsker å bytte et eller flere produkter. Du kan returnere produkter ved å følge retningslinjene over. Så snart som vi har håndtert returen av varen din vil du motta en refundering via den samme betalingsmetoden som du brukte når du kjøpte varen.

Det er ikke mulig å avbestille eller returnere bestillingsvare eks. håndtak, knotter og møbler. 

Dersom du har spørsmål angående retur av varer vennligst kontakt oss via e-post på returns@elvv.no